Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-11-2015, 03:19 AM
szleg4 szleg4 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 15
szleg4 has 10 reputation points
Question CMS ECH issue

Hi all,
We have implemented by ourself ECH on a CMS R17.

The CHR files are generated in the /cms/cmstables as well

After that, the file should be transferred from /cms/cmstables to /echi/queues/bin ... but no, the transfer is not done. Can someone explain the way to do it ? Is there a specific function to use ?

I have done the job manually for a file and once the file is in the /echi/queues/bin, the crontab is scheduled to apply uucp_copy function. It makes the job and put the csv files in the /export/home/CMS directory.

Thanks for your help

Last edited by szleg4; 03-11-2015 at 03:34 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2015, 12:22 AM
shaikht shaikht is offline
Genius
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 246
shaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation points
Default

Hi,

I guess we discuss this on chat too.

If I want to do what you are trying, I may be creating a script/function, to move the files to required destination. You can use mv command for the same.

I will have a cronjob to execute above script in every 15 minutes.

For above approach, lot of things need to be taken as there may be scenario like it can move just generated chr files.

Other option to have properly is to engage APS which I informed on chat.

I hope it helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2015, 02:29 AM
szleg4 szleg4 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 15
szleg4 has 10 reputation points
Default

OK, I understand. But, when you know that it has been working properly before Avaya done the upgrade of the CMS (R16 to R17) ... we don't understand why we should have to pay to have Avaya APS help !!

Last edited by szleg4; 03-16-2015 at 08:53 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-17-2015, 12:00 AM
shaikht shaikht is offline
Genius
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 246
shaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation points
Default

Hi,

I understand your point on it.

It will be good to have your Account manager to talk to Avaya APS project manager to have solutions for it. As you may be aware that APS work on project basis so if they are involved to upgrade CMS, upgrade will be in scope of project not integrating third party to CMS.

I hope it helps.
Reply With Quote
Reply

Tags
cms echi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:15 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.