Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2017, 11:49 PM
pthiru pthiru is offline
Hot Shot
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 21
pthiru has 10 reputation points
Default CTI Information in Secondary Server

Dear Team,

I have installed IPO Primary, Secondary and IPO 500 V2 in same subnet. Installed all required licenses Including CTI Link Pro in Primary server.

I am getting CTI information while using Primary Server. When the IP phones are registered with secondary server under primary server unavailable conditions we are not getting CTI information.

Also added CTI link Pro license in secondary server, still not getting CTI information.

Outgoing calls happens from phones through primary and secondary server. We have not configured any Extensions or users in secondary server physically.

Your timely support will me in completing the installation.

Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2017, 04:03 AM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 574
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

To be blunt, "..and!?".

If your primary server is unavailable and phones have failed over to the secondary, be thankful they can still make and receive calls but investigating and fixing the issues with your primary server should be the 100% focus.

As far as I'm aware continuity of CTI data isn't one of the promised IP Office resiliency features.

http://marketingtools.avaya.com/know...e_features.htm
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2017, 04:49 AM
pthiru pthiru is offline
Hot Shot
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 21
pthiru has 10 reputation points
Default

Thank You so much for inputs, when i configured IP phones in secondary server i am able to get CTI information (CTI Link Pro license installed in Secondary server).

Document says"When an IP phone fails over, the failover system allow it to operate indefinitely as a "guest". The guest phones do not consume any licenses."

It means re-registered phones can make and receive calls, so CTI info is not available for these users/phones.

May be i should use HOT DESK feature to get CTI info.
Reply With Quote
Reply

Tags
cti link pro, secondary server

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:37 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.