Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-18-2010, 05:23 AM
tjones137 tjones137 is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Jun 2010
Location: UK
Posts: 2
tjones137 has 10 reputation points
Default 1XP disconnects

I am using IE8 as the client and connecting to the IXP server ok but after 3 to 5 minutes it disconnects with this message""Please close the browser and wait for connection to server" I refressh the page and it is Ok for the next 3 mins. No problem using Firefox and Chrome from the same PC. Bound to be a security thing... anuone any idea's
Reply With Quote
  #2  
Old 06-25-2010, 03:49 AM
sg sg is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Jun 2010
Location: India
Posts: 22
sg has 10 reputation points
Default

As per 1XP release notes (http://support.avaya.com/css/P8/documents/100072122), IE8 is not included in supported web Browser. The supported web browsers are Mozilla Firefox 2.0, 3.0 and IE 6.0 and 7.0
Reply With Quote
  #3  
Old 06-25-2010, 07:16 AM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 554
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

Which one-X Portal.

one-X Portal for IP Office supports IE8.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-25-2010, 12:06 PM
ista6's Avatar
ista6 ista6 is offline
Whiz
 
Join Date: Feb 2010
Location: Netherlands
Posts: 35
ista6 has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by sg View Post
As per 1XP release notes (http://support.avaya.com/css/P8/documents/100072122), IE8 is not included in supported web Browser. The supported web browsers are Mozilla Firefox 2.0, 3.0 and IE 6.0 and 7.0
This is for CM and not for IPOffice.

Marc, i have seen it but i cannot recall why.
Can you default IE ?
Go to tools -> internet option -> advanced
__________________
Honey, i fried the IP Office!!!!
Reply With Quote
  #5  
Old 04-08-2011, 11:20 AM
tfregapane tfregapane is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
tfregapane has 10 reputation points
Default Anyone resolved this ?

I have the same issue, 1xp 7.0.14.53 resides on a windows 2008 server, if i launch ie8 directly from the server no problems, if i launch from a workstation with IE8 i keep getting the message "Please close the browser or wait for a connection to be made to the server"
every few minutes, the firewall is off on the server machine...
tried chrome same problem though...

Also when i try through https and port 8443 everything works fine... weird...

Last edited by tfregapane; 04-08-2011 at 11:31 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:16 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.