Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-08-2019, 11:07 PM
rehman3 rehman3 is offline
Member
.
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 3
rehman3 has 10 reputation points
Default CM --> ASM --> CM, calls not transferred to dialed extension

ASM 7.0
CM 7.0
AAM 7.0 (single server)

calls are not transferring to dialed mailbox, caller is getting please enter mailbox # message.

Ext 3001 has VM --> cov path --> 1 --> h99 (AAM), AAM is not recognizing the dialed number 3001

EXt 3001 calls itself then system recognize it.

VM H99 (x2500) is already in priv, pub, UDB and AAR table as per the DOC

https://www.devconnectprogram.com/fi...f-15f4e8130a0d

I had this similar issue in 6.3 but cannot remember how to fix it ?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-18-2019, 01:18 PM
ashle17 ashle17 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
ashle17 has 10 reputation points
Default

Is the trunk group for AAM set to private unknown or Public? I've always set mine to private and then added the entries to this table. Check that first. If that doesn't resolve it then I'll need further info on the configuration between AAM and Session and CM and Session.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2019, 01:43 PM
hurdk hurdk is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 64
hurdk has 11 reputation points
Default

If you are using session manger as the SIP link or connection unlike CMM using direct SIP I believe you can run the traceSM and see what is going on in the session manager when the call forwards or you call vm.

Let me know if that works or not.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-29-2019, 01:08 PM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Legend
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 403
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by ashle17 View Post
Is the trunk group for AAM set to private unknown or Public? I've always set mine to private and then added the entries to this table. Check that first. If that doesn't resolve it then I'll need further info on the configuration between AAM and Session and CM and Session.
Also check the numbering format on the route pattern used for messaging.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:37 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.