Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2017, 04:14 PM
bucky101 bucky101 is offline
Brainiac
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 70
bucky101 has 11 reputation points
Default IPOCC IP Office Synch

I have just installed a fresh IPOCC R10 and initialized via the Web Based Administration page. Everything has appeared to have worked except the IP Office synch where agents will appear in the IP Office as users or users set to Contact Center Agents will appear in IPOCC.

Just getting the below, and yes tried restarting/rebooting and yes the credentials the synch is using is set to business partner.

Y4194d 14:30:42.946 TC_General Active field is not set to 1 in DataBase:PABXConfigAccess. Data Import may not be completed. Need to be set for Sync service to start
Y4195d 14:30:42.946 TC_Error Active field is set to 2, might need to restart Sync Service.
Y4198d 14:30:47.700 TC_General Heartbeat Checking whether system is ready to start heartbeat with IPOffice. Will start once Sync service is successfully connected to IPO initially
Y4204d 14:30:52.946 TC_General isDeviceSMA, getactive is 2
Y4205d 14:30:52.946 TC_General Active field is not set to 1 in DataBase:PABXConfigAccess. Data Import may not be completed. Need to be set for Sync service to start
Y4206d 14:30:52.946 TC_Error Active field is set to 2, might need to restart Sync Service.
Y4213d 14:31:02.947 TC_General isDeviceSMA, getactive is 2
Y4214d 14:31:02.947 TC_General Active field is not set to 1 in DataBase:PABXConfigAccess. Data Import may not be completed. Need to be set for Sync service to start
Y4215d 14:31:02.947 TC_Error Active field is set to 2, might need to restart Sync Service.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2017, 09:41 PM
ldoshi ldoshi is offline
Member
.
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 7
ldoshi has 10 reputation points
Default

Please raise a support ticket (if not yet done) for quick analysis.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2017, 09:46 PM
bucky101 bucky101 is offline
Brainiac
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 70
bucky101 has 11 reputation points
Default

tried that
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2017, 11:20 PM
ldoshi ldoshi is offline
Member
.
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 7
ldoshi has 10 reputation points
Default

Thanks for the update. May I also request you to post the conclusion on the thread once/if done?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-08-2017, 04:37 AM
mjaycocks mjaycocks is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
mjaycocks has 10 reputation points
Default

In the "Conf. access..." settings for the "PBX Configuration" check the port number.

If the IP Office is a server edition the port should be 7070.
If the IP Office is an IP500v2 edition then the port should be 8443.

If you need to change the port number then when that is done, restart the "IPOCC IPO Sync Service"
Reply With Quote
  #6  
Old 03-09-2017, 04:15 PM
bucky101 bucky101 is offline
Brainiac
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 70
bucky101 has 11 reputation points
Default fixed

Yes well done, this fixed it. Just found this required setting on page 225 of the R10 IPOCC Maintenance Manual
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:13 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.