Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2013, 10:18 AM
dfrade dfrade is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
dfrade has 10 reputation points
Default Can't obtain correct value for ANI in AVP using cti connector

Hi all,

We have a problem using cti connector in dialog designer application with VoicePortal 5.1. The application only writes to trace.log the value of :
--------------------
session dnis
session ani
cticallinfo: ani
cticallinfo dnis
--------------------

Whole example of the call:
customer call to ddi, and is routed to VDN and then to agent.
Agent makes a consultation call to another second VDN and finish the transfer.

If no agents answer in the second VDN , call is routed to Voice Portal VDN, and then to Voice Portal Application.

I recieve "cticallinfo: ani" like this: "T2501#1" instead of real customer ANI. I guess this is the Dynamic Device ID, but i don't know why it is populating this, instead of real customer ANI.
¿What is happening?, ¿Does anybody know how to fix this behaviour?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2013, 12:16 AM
wawior wawior is offline
Hot Shot
 
Join Date: May 2011
Posts: 19
wawior has 10 reputation points
Default Hello

It can happen if Caller has CLIR enabled.

Regards
Michał
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2013, 12:55 AM
dfrade dfrade is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
dfrade has 10 reputation points
Default

Could you explain me how to do it?

I guess is in system parameters features, in
CPN/ANI/ICLID Replacement for Restricted Calls:

CPN/ANI/ICLID Replacement for Unavailable Calls:
¿is it true?

What i should write there?

Thank you very much
Reply With Quote
  #4  
Old 04-24-2013, 03:42 AM
wawior wawior is offline
Hot Shot
 
Join Date: May 2011
Posts: 19
wawior has 10 reputation points
Default dfrade

I mean,

that Caller Mobile Phone can have CLIR enable - so operator would not allow to present his number.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-24-2013, 03:46 AM
dfrade dfrade is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
dfrade has 10 reputation points
Default

Now I understand wat you mean with CLIR.

No, is not our case, customer and test that we have done, were without CLIR enabled...

It must be another thing.

In any case, thanks for your answer.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-07-2013, 03:08 AM
dfrade dfrade is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
dfrade has 10 reputation points
Default

Anybody knows how to help me?
Reply With Quote
  #7  
Old 05-13-2013, 03:38 AM
shvalbe shvalbe is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
shvalbe has 10 reputation points
Default

what is the CM version are you using?
Reply With Quote
  #8  
Old 05-13-2013, 04:18 AM
dfrade dfrade is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
dfrade has 10 reputation points
Default

Operating system: Linux 2.6.18-128.AV14xen i686 i686
Built: Sep 24 00:54 2010

Contains: 00.1.510.1
CM Reports as: R016x.00.1.510.1
CM Release String: vcm-016-00.1.510.1

UPDATES:
Update ID Status Type Update description
------------------------------- ------------ ------- ---------------------------
00.1.510.1-19916 activated cold Combo of 19594 19912 19915
Reply With Quote
  #9  
Old 06-03-2013, 04:51 AM
dfrade dfrade is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
dfrade has 10 reputation points
Default update

Does anybody know how to help me with this?

Any response will be appreciated
Reply With Quote
  #10  
Old 02-17-2014, 08:24 AM
tothm tothm is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
tothm has 10 reputation points
Default same problem here and the # in the number it blocks the script

HI We have the same problem with a cutomer using AVP.

Having the unknown ANI replacement not working out in this case (set in cust fea page 9 and trunk page 3 )

Do you already have a solution for this probelm in the meantime ?

Marcell
Reply With Quote
Reply

Tags
cti connector, dynamic device id, trunk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:26 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.