Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2016, 09:53 AM
samoi1 samoi1 is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 5
samoi1 has 10 reputation points
Default Utility Server DHCP setup error

Hello,

When I tried to setup DHCP server after all neccessary configuration when I activated service I saw errror and service didn't start

Not searching LDAP since ldap-server, ldap-port and ldap-base-dn were not specified in the config file

I have found that issue is with OS CentOS.
Utility server information are:

Version: US-7.0.0.0.0.12-e55-01
RTS Version: US-7.0.0.0.0.12
Linux Distribution
CentOS release 6.6 (Final)

Could you suggest me how to solve it?
Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-07-2016, 01:11 PM
tille1982 tille1982 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
tille1982 has 10 reputation points
Default

https://support.avaya.com/ext/index?...ITLED_CUSTOMER
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2016, 06:03 PM
patel315 patel315 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
patel315 has 10 reputation points
Default

Hi,

Same error (Ldap error) I am having and thinking to install previous release of Utility Services 6.3 and check. Will it works or not.
Second, Issue i am having that SDM client.
if i install on another laptop and check VM tree.
no Hosts list showing.
really imazing .
Is there anyone faced the same issue, please suggest if there any clue for it.
Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2016, 08:26 AM
samoi1 samoi1 is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 5
samoi1 has 10 reputation points
Default

I am used feature patch 7.0.0.1 and DHCP now are working.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:38 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.