Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-04-2010, 11:32 AM
kgoree kgoree is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 9
kgoree has 10 reputation points
Angry No Switch Connection displayed in AES Mgt Console

I am banging my head against the wall! I cannot get the switch connection to display in the AES Web Mgt Console. I have removed the switch, change names, changed CLAN's, removed re-added TSAPI link, rebooted AES. Can anyone help? What logs if any would be beneficial?
I had previously built this system before using the bundled version of AES 5.2.2 on the Del 2950, but Avaya wouldn't support it (Dell 1950, S8510 equivalent, only) so I had to rebuild it using RHEL 5.3 and SWONLY package from Avaya. Running the bundled version, I was able to see the switch connection. I am thinking I missed an RPM somewhere. Any help would be appreciated. Going back to banging my head!

CM 5.2.1
AES 5.2.2 (Software Only, RHEL 5 on Dell 2950)
AES server exceeds hardware requirement as described in Avaya document 02-300355.

Status Link on CM
Srvr/ AE Services Remote IP Remote Local Node Msgs Msgs Link Server Port Sent Rcvd
01/01 sat4aes2 10. X. 15.108 47751 clan1c05aes 116 116
01/02 sat4aes2 10. X. 15.108 38919 clan2b02aes 106 106

Status on AES Mgt Concole Web Interface
Status -->Switch Conn Summary --> Displays no Switch Connection

I would attached a pic, but the size is limited for uploading. If you want to see it, I will email it to you or PM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:36 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.