Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2010, 11:31 AM
nitinyashverma nitinyashverma is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
nitinyashverma has 10 reputation points
Thumbs down CCE 4.x :: Does it support email with SSL.

Hi,

I am facing a problem at one of my client for configuring email in CCE 4.0.
On using a freeware Argo Soft email client, am able to configure the emails for CCE desktop.

On changing the email configurations to customer provided POP3 / SMTP settings, am getting error messages as per below logs. The POP3/SMTP settings are verified using outlook express along SPA.

Can we use SSL configurations for CCE. If yes, then how & where we can make such configurations.

Thanks!!!
Nitin

Logs:
[Wed Sep 08 19:38:38.911],Info,5488,[Thd 4] Information:
Plugin Name : SMTP Sender
Assembly Path : ASEmailMediaStore.SMTPSender.dll
Plugin Loaded State : Successful
Error Message :

[Wed Sep 08 19:38:38.911],Info,5488,[Thd 4] Information:

********** AS Email Media Store Successfully starts at 9/8/2010 7:38:38 PM **********

[Wed Sep 08 19:38:39.208],Info,5620,[Thd 15] Information: [* EMS MD Client *] : EMS has got * CONNECTED * to media director at : 9/8/2010 7:38:39 PM
[Wed Sep 08 19:38:39.208],Info,5620,[Thd 15] Information: [* EMS MD Client *] : Succeed to establish connection to media director at : 9/8/2010 7:38:39 PM
[Wed Sep 08 19:39:13.811],Info,5824,[Thd 31] Information: Command: QUIT
[Wed Sep 08 19:39:43.805],Info,5824,[Thd 31] Information: [* POP3 Receiver Plugin *] : [AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.POP3Receiv er.Pop3Queue.DoReceiveEmail()] Unexpected error occurs.
System.ApplicationException: POP3 query timed out
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.GetSingleLineResponse(Boolean disconnecting)
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.Disconnect()
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.GetSingleLineResponse(Boolean disconnecting)
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.Connect()
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 BulkReceiver.Receive()
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.POP3Receiv er.Pop3Queue.DoReceiveEmail(Object state)
[Wed Sep 08 19:40:39.191],Info,5620,[Thd 15] Information: [* EMS MD Client *] : Ready to keep media director connection alive at : 9/8/2010 7:40:39 PM
[Wed Sep 08 19:40:39.191],Info,5620,[Thd 15] Information: [* EMS MD Client *] : Succeed to keep media director connection alive at : 9/8/2010 7:40:39 PM
[Wed Sep 08 19:41:14.548],Info,5684,[Thd 32] Information: Command: QUIT
[Wed Sep 08 19:41:44.546],Info,5684,[Thd 32] Information: [* POP3 Receiver Plugin *] : [AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.POP3Receiv er.Pop3Queue.DoReceiveEmail()] Unexpected error occurs.
System.ApplicationException: POP3 query timed out
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.GetSingleLineResponse(Boolean disconnecting)
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.Disconnect()
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.GetSingleLineResponse(Boolean disconnecting)
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 Client.Connect()
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.Email.POP3 BulkReceiver.Receive()
at AgileSoftware.Multimedia.MediaStore.EMS.POP3Receiv er.Pop3Queue.DoReceiveEmail(Object state)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2010, 06:19 AM
vdeo vdeo is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 12
vdeo has 10 reputation points
Default

SSL Configuration is not supported in CCE.

This issue needs detailed troubleshooting and needs a check on the configuration, hence I would recommend you to log a case with the Avaya Support team.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:36 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.