Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2012, 02:55 AM
robbiebrown34 robbiebrown34 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
robbiebrown34 has 10 reputation points
Default VMPro on UC Module keeps restarting

Hi,

I have recently installed a UC module into an IP500v2 V8.0.44. At first it seemed OK but then all of a sudden the VMPro service would stop and restart. It continues to do it now every 15 minutes or so unless I give the UC Module a reboot - then it takes around 50 minutes for the problem to return.

The error in the Log is: "vmpro problem detected: restarting"

The UC module was on the version it came with (8.0.something), its now been upgraded to the latest available which is 8.1.80-9_el6

I have done multiple full system reboots and changed the card slot of the UC module. As a last resort I bought the one from our demo unit to site and installed that, I re installed the VMPro backup and it appeared to work for an hour and then the problem returns. Possibly a compatibility issue with 8.0.44 of IPO firmware?

Has anyone seen this before and/or has any suggestions?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2012, 08:52 PM
wittd wittd is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 9
wittd has 10 reputation points
Default

If you haven't already tried this, i would uninstall and reinstall VM Pro on the UC card. It's pretty quick to do.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.