Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2013, 12:05 PM
guidestone guidestone is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
guidestone has 10 reputation points
Default AACC 6.3 - Real Time Reports stop feeding live data after 10 minutes

There is a data flow issue creeping across the users of CCMS Real Time reports here. As an example: Launching a Public Tabular Display for the skillsets used by our primary Contact Center (using a Skillset View). This is a report the supervisors leave open all day.

The report will feed data perfectly for about 10 minutes, then everything changes to asterisks (*) and italicized zeros (0). When this happens we are constantly having to close out the report and re-launch - all day long.

I have had the issue for three weeks now. More users have started seeing this issue as well. It's spreading. Appreciate any knowledge that can be passed along to address this. VERY inconvenient for the Contact Center mgmt.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2013, 07:51 AM
gantal gantal is offline
Aspiring Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
gantal has 10 reputation points
Default

try opening the same report on different computers in different networks. for example, try opening it on the ccms/ccma server itself and see if you still have the * and 0 there as well after 10 minutes. i asume you have multicast enabled reporting.
i had such a problem once and it was because ofthe firewall that the multicast packets were going through....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:50 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.