Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Breeze™ Collaboratory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-01-2016, 06:23 AM
aprokop aprokop is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 10
aprokop has 10 reputation points
Default Cannot get Contact Store to work on Collaboratory

I see the following from the Add operation:

{'csDataInput':'{\'contextId\':\'4085623475w\',\'d ata\':{}}'} {'csStatusOutput':'ERROR','csDataOutput':'','csMes sageOutput':''} none CSTask

And from the Get operation (which goes red in the Admin council debugger Red):

{'csIdInput':'4085623475w'} {} No Context Store cluster is configured in SMGR. CSTask

It appears that CS may not have been setup properly for my Collaboration node.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-01-2016, 09:02 AM
mmontgom mmontgom is offline
Whiz
.
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 45
mmontgom has 11 reputation points
Default Cannot get Contact Store to work on Collaboratory

aprokop,

Currently or CS design team is addressing this issue in your lab. We hope to have an update on this issue shortly, Could be possible memory issue.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-06-2016, 06:14 AM
aprokop aprokop is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 10
aprokop has 10 reputation points
Default

Any updates on this?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-07-2016, 04:15 PM
lucas3 lucas3 is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
lucas3 has 10 reputation points
Default

Follow up, Context Store had not been configured on your specific lab Collaboratory, which has since been updated

Duplicate thread on Devconnect forum
http://www.devconnectprogram.com/for...ist/19851.page
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:06 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.