Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2013, 01:29 AM
rime rime is offline
Brainiac
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 56
rime has 10 reputation points
Default "One-X Attendant" not showing calls in queue

Despite administered atd-qcalls and atd-qtime buttons, calls waiting in queue don't show up at the bottom of "One-X Attendant" 4.03. What could be the reason ? Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 08-29-2013, 01:47 AM
rime rime is offline
Brainiac
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 56
rime has 10 reputation points
Talking language setting in attendant object

The reason for "One-X Attendant" not showing calls in queue was that the language was set to "user-defined" in the attendant object, because the site is German-speaking. As "One-X Attendant" monitors the "atd-qcalls" and "atd-qtime" buttons internally, it does not interpret the ACM display message coming up in German. Changing the language to english in "change attendant <nr>" solved the issue.

Another thing is that in the vector, it is necessary to use "queue-to attd-group". With "queue-to attendant <extension>", the qantity of calls in queue is not shown in One-X Attendant.

Last edited by rime; 09-02-2016 at 02:18 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-29-2017, 08:04 AM
pontoc pontoc is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
pontoc has 10 reputation points
Default

Can you clarify what vector you are referencing in the following statement?

Thanks

Another thing is that in the vector, it is necessary to use "queue-to attd-group". With "queue-to attendant <extension>", the qantity of calls in queue is not shown in One-X Attendant.
Reply With Quote
Reply

Tags
atd-qcalls, atd-qtime, one-x attendant

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:02 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.