Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-26-2018, 04:51 AM
chris360 chris360 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
chris360 has 10 reputation points
Default Install CMS R18 on a redhat WM

Hello ,

i try to install the CMS R18 on a VM redhat 7.5 server

i launch install_informix.sh all is ok and when the script launch dbinit.sh i have several error.

i think for the disk partitionning but i dont undestand what i need to do.

If some one can help


thanks
Attached Images
File Type: jpg Capture.JPG (54.6 KB, 5 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:58 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.