Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2011, 01:09 PM
bavanl bavanl is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 9
bavanl has 10 reputation points
Default Client Enablement Services 6.1

Anyone already installed the CES 6.1 server ?

I tried it and install of template seems ok , but I"m not able to login to the webinterface and find following error in the log :

20:10:16 ERROR: Create Tables Failed. Reason: com.ibm.ws.scripting.ScriptingException: javax.management.MBeanException: Exception thrown in RequiredModelMBean while trying to invoke operation createTables
20:10:29 ERROR: Error occured testing the database connection. Reason: com.ibm.ws.scripting.ScriptingException: com.ibm.websphere.management.exception.AdminExcept ion: javax.management.MBeanException: Exception thrown in RequiredModelMBean while trying to invoke operation testConnection

Any suggestions ?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2014, 10:21 PM
dbroll dbroll is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 7
dbroll has 11 reputation points
Default Cant access CES web admin client

Hi

I'm having the same problem as you only in CES 6.2.

The CES 6.2 template installed successfully, but when trying to access https://<servername>/admin

When accessing https://<servername> I get the IBM websphere page.

Did you get this issue resolved?
If so, what was the solution?

Much appreciated if could share your solution!

Thanks.

Last edited by dbroll; 03-05-2014 at 10:23 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2014, 11:03 PM
desai1 desai1 is offline
Whiz
.
 
Join Date: May 2011
Posts: 25
desai1 has 12 reputation points
Default Reply:- This may be due to Java.

Reply:
Quote:
Originally Posted by bavanl View Post
Anyone already installed the CES 6.1 server ?

I tried it and install of template seems ok , but I"m not able to login to the webinterface and find following error in the log :

20:10:16 ERROR: Create Tables Failed. Reason: com.ibm.ws.scripting.ScriptingException: javax.management.MBeanException: Exception thrown in RequiredModelMBean while trying to invoke operation createTables
20:10:29 ERROR: Error occured testing the database connection. Reason: com.ibm.ws.scripting.ScriptingException: com.ibm.websphere.management.exception.AdminExcept ion: javax.management.MBeanException: Exception thrown in RequiredModelMBean while trying to invoke operation testConnection

Any suggestions ?


Answer: try to restart from Webspehere.
Try this.Login into the Websphere application webpage, and uncheck the Java 2 security(refer attachment), and restart the "service 1xp restart" from the One-X CES CLI after making changes.

If fails please log a Service request.

Last edited by desai1; 03-06-2014 at 11:07 PM. Reason: Missed a word.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-06-2014, 11:06 PM
desai1 desai1 is offline
Whiz
.
 
Join Date: May 2011
Posts: 25
desai1 has 12 reputation points
Default Reply

Quote:
Originally Posted by dbroll View Post
Hi

I'm having the same problem as you only in CES 6.2.

The CES 6.2 template installed successfully, but when trying to access https://<servername>/admin

When accessing https://<servername> I get the IBM websphere page.

Did you get this issue resolved?
If so, what was the solution?

Much appreciated if could share your solution!

Thanks.

Answer:-
Try this.Login into the Websphere application webpage, and uncheck the Java 2 security(refer attachment), and restart the "service 1xp restart" from the One-X CES CLI after making changes.

If fails please log a Service request.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:27 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.