Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2013, 11:07 PM
zafar3 zafar3 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 10
zafar3 has 10 reputation points
Post CM Ping Issue

Hi all,
I installed CM 6.2 on S8300 server with G450. I have done installation successfully & all phones are working properly but sometimes I can not ping CM from customer LAN & sometimes we can.Please let me know how to solve this issue.
Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2013, 11:25 PM
mittas mittas is offline
Whiz
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 25
mittas has 10 reputation points
Smile

Hi Zafar,

you should check whether any other device is using the same IP Address or someone assigned the address to phone, which is the IP of your CM.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-22-2015, 11:19 AM
sumit007 sumit007 is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 63
sumit007 has 19 reputation pointssumit007 has 19 reputation points
Default

check out the network & packet delayed
__________________
S.S.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-22-2015, 03:31 PM
ferna272 ferna272 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 6
ferna272 has 10 reputation points
Default

I think is a network issue, can you try make a traceroute form ACM.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-25-2015, 11:57 AM
yadav29 yadav29 is offline
Brainiac
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 55
yadav29 has 16 reputation pointsyadav29 has 16 reputation points
Default

try to continuous ping via service port, so that you can clearly segregate this is a hardware issue or a network.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:58 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.