Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2015, 11:02 PM
mamb mamb is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 26
mamb has 10 reputation points
Default Apps not displayed in Campaign Strategy window-Avaya POM

Hi,
Environment details:
1.virtual-system-1 = AAEP (with postgres for EP) + MPP + POM-3.0
2.virtual-system-2 = SQLSERVER for POM-3.0
3.Experience Portal accessed from chrome.

We installed AEP-(7.0) +MPP+POM-(3.0) all in one virtual machine.
We followed the document steps and completed the implementation.
We wanted to test a simple test call in POM-3.0

Uploaded a test contact list/file and the contact list/file was uploaded successfully.
Next step, In Campain Strategy window (adobe flash player 18.0), in the call node the configured POMriver application is not getting displayed.
In EP->Application, we are able to see all the default 7 POM applications.
Attempted in other browsers IE and still there is no change.
There is no log file to see why the Campaign Strategy window is not displaying the POM applications.

Any reason why the configured app not getting displayed in drop down of campaign strategy window?

Thanks & Regards

Last edited by mamb; 09-09-2015 at 05:25 PM.
  #2  
Old 09-11-2015, 11:39 PM
sandeepreddy sandeepreddy is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 20
sandeepreddy has 10 reputation points
Default

Hi

Try rebooting the AAEP and APP server once and check.
If reboot doesn't help then delete all the POM apps configured, and re-add them and check.

On one of my lab system I had the same issue. It was single server with EPM+POM+MPP+AppServer. I deleted the POM apps and re-ran the insert_POM_DD_Apps.sh from $POM_HOME/bin.

I was able to see the POM driver app in the drop down from the strategy window.
Hope this helps.
  #3  
Old 09-12-2015, 12:22 AM
mamb mamb is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 26
mamb has 10 reputation points
Default Apps not displayed in Campaign Strategy window-Avaya POM

Hi Sandeepreddy,
Thanks for your reply,
Did service stop/start/restart of vpms/pom/appserver
Configured POM to use Postgres as POM db using "installDB.sh".
Did reboot of system
Deleted POM apps and created using "insert_POM_Apps.sh" (we are using POM-3.0)
Also uninstalled and re-installed POM alone with MSSQL as pom db.

The difference we found,
1.We have Microsoft-SQLSERVER-2012 as POM database, i.e.
system-1=EPM-(7.0)+Appserver+MPP+POM
system-2=MS-SQLSERVER-2012 for POM
2.using Chrome browser to access VPMS web interface
3.EPM & POM having default license for 1 month.
4.No TTS resource for POMriver app

Even there is no log to see what was causing this behaviour.
When the Campaign Stratgey window loads in Adobe, it tries to fetch the pom apps from EPM_Postgres DB?
How this process takes place?

Thanks & Regards
Mahu

Last edited by mamb; 09-12-2015 at 02:15 AM.
  #4  
Old 09-18-2015, 02:06 AM
mamb mamb is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 26
mamb has 10 reputation points
Default Apps not displayed in Campaign Strategy window-Avaya POM

We suspect due to lower versions of Avaya-Enterprise-Linux-6.4.xx and AAEP 7.0.

After we install the below steps, now we are able to see the POM apps in the drop down list of Campaign Strategy window.

Softwares installed:
Avaya Enterprise Linux for Avaya Aura® Experience Portal 7.0 Feature Pack 1, 7.0.x
14-Nov-14
aaepInstaller-RH6.5.64-AV08EP7FP1.26Sep14.121643.iso--1.2 GB

AAEP-7.0.1-----7.0.1.0.1601_Linux.iso---2.53GB

Proactive Outreach Manager 3.0 Feature Pack 1 GA software, 3.0.x
05-May-14
POM.03.00.01.00.150-r21471-x86_64.iso
--POM30FP1ReleaseNotes (1).doc

Thanks & Regards
Closed Thread

Tags
app, avaya, pom, strategy, tomcat

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:23 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.