Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2017, 02:24 AM
sharm143 sharm143 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
sharm143 has 10 reputation points
Post Block Conference/Transfer To other Phones

Guys

Is there a way I can block transfer/conference between Avaya Stations ? We have a Financial Markets Group which are not allowed to transfer/conference users outside their team. So how do we achieve this ? They should be able to transfer within their group but not to anyone else in the office ?

I know I can do it from COR but that would mean I can not even dial other stations on a different COR as well. Looking for the right balance if there is any
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2017, 04:17 AM
sunilkumarv sunilkumarv is offline
Guru
.
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 124
sunilkumarv has 24 reputation pointssunilkumarv has 24 reputation points
Default

if the originator of the call is a trunk , may be you can try Network region concept

- trunk in NR X, Finance group in NR y and others in NR Z . block connection between x and Z and that should block transferring the call

may be you can try the above steps using Tenanting and see if that works.
__________________
Regards,
Sunil

AVAYA| Voice: US:- +1 720 444 5271, India: +91 80 6715 3277 | Email:sunilkumarv@avaya.com|
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2018, 09:27 AM
mahajc mahajc is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 8
mahajc has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by sunilkumarv View Post
if the originator of the call is a trunk , may be you can try Network region concept

- trunk in NR X, Finance group in NR y and others in NR Z . block connection between x and Z and that should block transferring the call

may be you can try the above steps using Tenanting and see if that works.

Hello Sunil,

Could you kindly guide more on below line -

"- trunk in NR X, Finance group in NR y and others in NR Z . block connection between x and Z and that should block transferring the call"


how would we block connection between NRs? (One way i understand is...if we define no codec set between NRs .....but it will block normal calling as well.)
Reply With Quote
  #4  
Old 01-16-2018, 03:14 AM
kumar1499 kumar1499 is offline
Whiz
 
Join Date: Oct 2017
Location: Bangalore, India
Posts: 40
kumar1499 has 11 reputation points
Default

True, that would block normal call as well. May be we can try moving trunk to Tenant 1 and station x to TN 2 and station Y to TN 3 .. then disabled TN 1 to TN 3
Reply With Quote
Reply

Tags
avaya, communication manager

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:11 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.