Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Breeze™ Collaboratory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2016, 05:55 AM
ander548 ander548 is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 37
ander548 has 10 reputation points
Default Error building dynamic task

I am using this command to build scaffolding, and that part works and gives me a mytest folder:

mvn archetype:generate -DarchetypeCatalog=local

I don't modify anything and just switch to the mytest folder and run "mvn clean package" and here is the output with the errors I'm getting. Any idea what I'm missing?

C:\OD\1Breeze\mytest>mvn clean package
[INFO] Scanning for projects...
[WARNING] Failed to build parent project for com.roobroo:roobrooom:3.1.0.2.310
2005
[WARNING] Failed to build parent project for com.avaya.workflow:sdkom:3.1.0.2.
3102005
[WARNING] Failed to build parent project for com.test:mytestom:1.0
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Build Order:
[INFO]
[INFO] mytest
[INFO] mytest-tasks
[INFO] mytest-snapin
[INFO] mytest-cba
[INFO] mytest-svar
[INFO]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building mytest 1.0
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO]
[INFO] --- maven-clean-plugin:2.5:clean (default-clean) @ mytest ---
[INFO]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building mytest-tasks 1.0
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
Downloading: https://repo.maven.apache.org/maven2...oration/avaya-
aura-collaboration-sdk/3.1.1.0.311008/avaya-aura-collaboration-sdk-3.1.1.0.31100
8.pom
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
[INFO] mytest ............................................. SUCCESS [ 0.090 s]
[INFO] mytest-tasks ....................................... FAILURE [ 1.126 s]
[INFO] mytest-snapin ...................................... SKIPPED
[INFO] mytest-cba ......................................... SKIPPED
[INFO] mytest-svar ........................................ SKIPPED
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 2.952 s
[INFO] Finished at: 2016-09-21T07:41:55-04:00
[INFO] Final Memory: 13M/168M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal on project mytest-tasks: Could not resolve depend
encies for project com.test:mytest-tasks:bundle:1.0: Failed to collect dependenc
ies at com.avaya.collaboration.api:avaya-aura-collaboration-api-3.1.1:jar:3.1.1.
0.311008: Failed to read artifact descriptor for com.avaya.collaboration.api:ava
ya-aura-collaboration-api-3.1.1:jar:3.1.1.0.311008: Could not transfer artifact
com.avaya.collaboration:avaya-aura-collaboration-sdkom:3.1.1.0.311008 from/to
central (https://repo.maven.apache.org/maven2): repo.maven.apache.org: Unknown h
ost repo.maven.apache.org -> [Help 1]
[ERROR]
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e swit
ch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR]
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please rea
d the following articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/d...DependencyReso
lutionException
[ERROR]
[ERROR] After correcting the problems, you can resume the build with the command

[ERROR] mvn <goals> -rf :mytest-tasks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2016, 09:59 AM
eliaidam eliaidam is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 2
eliaidam has 10 reputation points
Default

the ED SDK version you are using is referencing Breeze SDK version 3.1.1.0.311008, and cannot find it in your local repository, so it's trying to download it from https://repo.maven.apache.org/maven2 and it's not there either.

Which version of Breeze SDK did you install? It should be 3.1.1.0.311008.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2016, 06:22 AM
ander548 ander548 is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 37
ander548 has 10 reputation points
Default

For those with the same issue, there seems to be some kind of compatibility issue with the latest version of the SDK. I had installed the latest 3.1.1.1 and per a suggestion on another thread, I installed the older version 3.1.1 as well and that seems to have fixed it. My guess is that something was included in 3.1.1 that wasn't in 3.1.1.1 so you need to install them both (or at least that worked for me).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:21 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.