Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-24-2018, 03:18 PM
kfelker123 kfelker123 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
kfelker123 has 10 reputation points
Default S8730 CM5.1.2.416.4 Won't Load

Very strange!

This is happening on both a new and multiple refurb S8730 servers.

Trying to load CM5.1.2.416.4 SW off ISO clean image (have successfully used the CD on previous servers)

server boots and loads the CM5.1.2 ISO and gets to the menu and we select the load option ... it starts the normal install steps - and the first step is to create the swap file I believe ...and it causes a screen message to come up showing "Install Failed".

have tried loading with different CM5.1.2 ISO image CDs ... different S8730s ... loads CM5.2.1.016.4 easily - no complaints ... but not CM5.1.2 ??

Anyone else run into this?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2018, 07:04 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Legend
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 403
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

Does the S8730 have a DAL1 or DAL2 card? This is a long shot, but try installing without the DAL in place.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-25-2018, 02:41 PM
hurdk hurdk is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 64
hurdk has 11 reputation points
Default

I have had similar issues in the past and wound up having to load the previous version to what i was trying to install then upgrade to the level I needed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:48 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.