Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2015, 03:53 PM
gassansoltek gassansoltek is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
gassansoltek has 10 reputation points
Exclamation Ipocc 9.1

I am facing the following problems in implementing IPOCC 9.1 with IPO 500v2 R9.1:

- When agent trying to log into user interface client, he got this error message "TSRequestJobnFailure() got error:OutOfService"
Then error message "You can not be logged on the phone (Agent Id)! (External Telephony)"
Note: PBX password in the IPOCC UI same System password in the security settings

- I've created topic 705 which routes call to the agent for testing
once i dial 705 from any Extn(ex:4603), i hear dial tones but the call does not reach to the agent.
Call Details report displays the call as follows:
Task Type | Caller/sender | Selected address | Original topic | Connection status | Number of customer records
Telephone | Extn4603 |705 | Test | AbandonedQueued | 1

The following licenses (ADI & PLDS) are applied & Valid on IPO and IPOCC, I need to know if there provisioned licenses don't exist:

- IP Office R9.1 ADI licenses:
Essential
Preffered
Avaya IP endpoints

- IPOCC 9.1 PLDS licenses:
Product Name: CIE
Product Version: 3
Type of License: standard

(FEAT_CIE_CC_BASE30)
(VALUE_CIE_IVR_PORT)
(VALUE_CIE_CC_SUPERVISOR)
(VALUE_CIE_CC_USER_VOICE)
(VALUE_CIE_IVR_CON)
(VALUE_CIE_CC_SERVUSER)
(VALUE_CIE_CC_CLIP)
(VALUE_CIE_PX_IPO)
(VALUE_CIE_CC_MONTELUSER)
(VALUE_CIE_CC_TEAMLEADER)
(FEAT_CIE_CC_UMR)

Last edited by gassansoltek; 04-29-2015 at 03:56 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2015, 02:09 AM
sbhano sbhano is offline
Whiz
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 38
sbhano has 10 reputation points
Default

Get a CTI License for you IPO.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2015, 01:40 PM
gassansoltek gassansoltek is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
gassansoltek has 10 reputation points
Default

should it be PLDS or ADI?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-17-2015, 06:48 PM
bucky101 bucky101 is offline
Brainiac
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 70
bucky101 has 11 reputation points
Default CTI License

Had the same problem Friday, we used PLDS but it does not make a difference
Reply With Quote
  #5  
Old 05-18-2015, 09:35 AM
kumar1009 kumar1009 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 12
kumar1009 has 10 reputation points
Default SAME issu

I have the same issue

Error report says FEAT_CIE_CC_BASE30 is missing
Is this the reason ???
Avaya IPO 500 v2 demo kit with all licenses Rel 9.1
Avaya IPOCC Rel 9.1
Reply With Quote
  #6  
Old 05-20-2015, 02:10 AM
kumar1009 kumar1009 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 12
kumar1009 has 10 reputation points
Default

Yes that was one issue, also i had issues with the IPO and IPOCC connection, authentication was getting failed, changed passwords at both end and restarted IPOCC and IPO,

All good for the time being....
Reply With Quote
  #7  
Old 05-25-2015, 02:18 PM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

You must attach the traces for the TTrace of IP Office. Let me know
Reply With Quote
  #8  
Old 05-25-2015, 03:07 PM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

To obtain a fast overview of the process statuses, you can use the
TTraceDisplay application. This application gives you fast and clear
information on processes working locally and even those working on other PCs.
A green or red LED indicates the state of a process.

To start the TTraceDisplay application, proceed as follows.
1. Go to the TTrace folder.
2. Double-click tt_display.exe. The TTraceDisplay application
starts. You must enter a host name and a port.
3. The display shows the process statuses

Let me know what happened! best regards
Reply With Quote
  #9  
Old 05-28-2015, 09:25 AM
eazeve eazeve is offline
Aspiring Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
eazeve has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by oiduran View Post
To obtain a fast overview of the process statuses, you can use the
TTraceDisplay application. This application gives you fast and clear
information on processes working locally and even those working on other PCs.
A green or red LED indicates the state of a process.

To start the TTraceDisplay application, proceed as follows.
1. Go to the TTrace folder.
2. Double-click tt_display.exe. The TTraceDisplay application
starts. You must enter a host name and a port.
3. The display shows the process statuses

Let me know what happened! best regards
Same issue here and sees that everything is green. Any ideas?
Reply With Quote
  #10  
Old 05-28-2015, 09:44 AM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

I'm appologize, you must take traces with TTConsole. Please, let me know

Last edited by oiduran; 05-28-2015 at 09:54 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:11 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.