Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 11-12-2016, 01:26 PM
aa1 aa1 is offline
Guru
.
 
Join Date: Feb 2010
Location: Budapest - Hungary
Posts: 185
aa1 has 24 reputation pointsaa1 has 24 reputation points
Solution Delivered PSN # PSN020272u CM upgrade path

Worth checking for other releases (PSN # PSN020272u - CM upgrade paths - Avaya Aura® Communication Manager (CM), Releases 2.0 – 7.x)

https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101029839


Arbi
Reply With Quote
  #12  
Old 11-26-2016, 02:42 PM
rfavire rfavire is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
rfavire has 10 reputation points
Default

Anyone successfully load an S8300D...? I tried to load CM OVA, CMM OVA, Utility Server Ova (Services port only) and when I tried to load WebLM OVA it failed do to size capacity. Any suggestions would be appreciated.

Last edited by rfavire; 02-13-2017 at 07:49 AM.
Reply With Quote
  #13  
Old 12-28-2017, 11:35 AM
canue canue is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
canue has 10 reputation points
Default

Can the upgrade be done remotely? We were loading up the iso to /vsp-template then creating a vsp-sup/ folder and mounting it from there. Will that still be valid?
Reply With Quote
  #14  
Old 01-02-2018, 08:09 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Genius
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 396
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by rfavire View Post
Anyone successfully load an S8300D...? I tried to load CM OVA, CMM OVA, Utility Server Ova (Services port only) and when I tried to load WebLM OVA it failed do to size capacity. Any suggestions would be appreciated.
I don't think the WebLM OVA is meant for the S8300. System Manager is a mandatory component for Aura 7 and should be used as the licensing repository. SMGR resides on a full-size AVP hypervisor server platform or customer VMware.

Quote:
Originally Posted by canue View Post
Can the upgrade be done remotely? We were loading up the iso to /vsp-template then creating a vsp-sup/ folder and mounting it from there. Will that still be valid?
What are the versions involved? Upgrades from 6.0.x to 6.3.x on System Platform can indeed be accomplished remotely by mounting the ISOs as you describe. Avaya recently announced support for 5.2.1 and later upgrading to 7.1.x remotely using SDM.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-09-2018, 10:24 AM
hurdk hurdk is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 64
hurdk has 11 reputation points
Default

You cannot load WEBLM on the 8300 for AVP. Avaya forces you to use system manager.....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:27 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.