Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-11-2010, 04:57 AM
rsuprayogi rsuprayogi is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
rsuprayogi has 10 reputation points
Default CM6.0 - can not access webconsole

We have install system platform CM6.0, we can access unix login, and set up ip forwarding, but can not access webconsole login. We can't ping to webconsole ip address, only 192.11.13.6 even we have rebooted the server. Is there any ony experience this?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2010, 01:18 AM
gdarvekar gdarvekar is offline
Member
.
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
gdarvekar has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by rsuprayogi View Post
We have install system platform CM6.0, we can access unix login, and set up ip forwarding, but can not access webconsole login. We can't ping to webconsole ip address, only 192.11.13.6 even we have rebooted the server. Is there any ony experience this?
I believe this should be a configuration issue, I will suggest you to rinstall the software.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-02-2012, 06:22 AM
jimvicom jimvicom is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
jimvicom has 10 reputation points
Default same here

I have had that problem on the last two common servers, both 6.1, that came with the software preinstalled. Still have not gotten a fix, but have a ticket in now. The preload is 6.1, with the mid enterprise solution template installed.

Last edited by jimvicom; 07-02-2012 at 06:28 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-03-2012, 05:45 AM
jimvicom jimvicom is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
jimvicom has 10 reputation points
Default pre-installed software

Just found out that if they preinstall the software you have to use 192.168.1.1 for Dom-0 and the webconsole would be at 192.168.1.2

Doesn't say it in the manual, but does say it on the Install workbook spreadsheet.
__________________
-Jim
ACIS-CM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:59 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.