Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2016, 07:32 AM
szleg4 szleg4 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 15
szleg4 has 10 reputation points
Default Analog devices issue on IP Office

Hi all,

I have an issue on IP Office 9.1.8 with analog devices.

When we reboot the IP Office Server Ediion, no problem.
When we reboot the IP Office Gateway, the analog devices are unregistred from the system. When we call them, we have a busy tone and we need to use short code *35 to register the stations.

We have installed the same system (same release) on another customer site and there, the analog devices remains registered ...

Any ideas ?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2016, 11:46 AM
thiel2 thiel2 is offline
Genius
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 330
thiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation points
Default

Sounds like you don't have the extension number on the extension ports, or the users were created on the SE and not the Expansion
Reply With Quote
  #3  
Old 11-23-2016, 11:39 PM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 547
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

Agreed. For each analog extension in host expansion systems configuration check that the Extension entry has a "Base Extension" value set.

Then in the same configuration make sure that are matching user entries using the same extension numbers. If users with those numbers already exist in the primary or secondary systems configuration then delete those.

Finally, for the users, check that they don't have "Force Login" enabled (User | Telephony | Supervisor Settings).
Reply With Quote
Reply

Tags
analogue phones, ip office

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:31 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.