Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2014, 11:25 PM
vasud vasud is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
vasud has 10 reputation points
Default Elite MCU 6140- Video loss Issue

Hi, I am using Elite MCU 6140 and observed that during video conference the remote participants video was not received whereas audio is received. On checking the video properties I found 0fps/0kbps.

Conference details,
Location A,B & C were installed with Lifesize Express endpoints.
MCU is placed at location A with dedicated Bandwidth of 3Mbps similarly location B & C were allocated 1Mbps Bandwidth each.

Conference service has been created in MCU with default Bandwidth as 512Kbps hence the maximum bandwidth utilization for connecting three location is 1.5Mbps.

Could someone explain why the video loss is observed?

If additional info is required kindly let me know.Thanks.

Best Regards,
Giri
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2014, 11:16 PM
desai1 desai1 is offline
Whiz
.
 
Join Date: May 2011
Posts: 25
desai1 has 12 reputation points
Default

Hi Giri,

Bandwidth seems ok.
Possibly we need to check the setup and the logs .If this radvision is purchased with Avaya kindly please raise a Service request to investigate this further.
If it is purchased from Radvision then you need to raise a Ticket with Radvision.

Hope it helps.
Have a nice day!
Ankita
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:07 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.