Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-30-2011, 12:41 PM
rellerbrock rellerbrock is offline
Hot Shot
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10
rellerbrock has 10 reputation points
Default CCE 4.1.3 Banned Message Notification

Anyone know if it is possible to have an email notification sent if a email message is banned. I tried the "Administrator email addres" from the General tab of the Email Queue but that didn't seem to work when I sent in a banned message.

We are running CCE 4.1.3.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2011, 07:01 AM
mandalapu mandalapu is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 13
mandalapu has 10 reputation points
Default

Ideally this should work, the email notification should be sent to the administrator email id. If this is not working at your end, please raise a ticket to Avaya Support.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2011, 09:14 AM
droart droart is offline
Whiz
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denver,CO
Posts: 25
droart has 10 reputation points
Default

Also.. how are you sure it is banned? Are you seeing it show up as a banned message in the email storage folder? Are you trying to filter out emails that are basically auto replies saying the address you sent to was incorrect?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-13-2011, 06:04 PM
shadowpax shadowpax is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
shadowpax has 10 reputation points
Default CCE banned message

Hi.. CCE wont stop tagging the incoming emails as banned message. Can you help me with this one sir? I am checking the temporary folder under the email media store. and after deleting the banned messages, a new one will come. Hope for your assistance.

thanks.
Garrel
Reply With Quote
  #5  
Old 05-16-2011, 02:49 PM
droart droart is offline
Whiz
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denver,CO
Posts: 25
droart has 10 reputation points
Default

Does this happen for every email? Is the system in production? Did this just start? Sounds like something that would need some investigation. Does the end customer have support?
Reply With Quote
  #6  
Old 05-17-2011, 12:48 AM
shadowpax shadowpax is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
shadowpax has 10 reputation points
Default

yes this happened for every incoming email which enters the CCE. Once the email enters the CCE it goes to the temporary folder and not on the queue. Actually this happened already last time and avaya engineer have deleted the E in the preprocessor on the ASGUIhost file. But the issue came back. Yes the system is in production.and they cant receive emails from the customers. have you ecountered this issue before?

Thanks,
Reply With Quote
  #7  
Old 05-17-2011, 12:09 PM
droart droart is offline
Whiz
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denver,CO
Posts: 25
droart has 10 reputation points
Default

I would open a ticket with support if you have support. I don't think i have seen this exact issue. What version of CCE are they running? Check the ASEmailMediaStore.ini to see if that queue has that 'E' PreProcessor assigned to the problematic queue. But i am not aware of why that would fix the issue. What are the logs saying? Make sure the EMS is turned up to log level = 1 to see all logging.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-19-2011, 02:20 AM
sfitzg sfitzg is offline
Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 190
sfitzg has 10 reputation points
Default

Check the logs as Dan says. The logs will tell you why the message was banned if it is being banned. Just as a possibility check that the email program schedule is still valid and has not reached its end date. This will cause all emails to stop in the temporary directory an not be processed further.
Reply With Quote
Reply

Tags
banned email, cce, notification, notify

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:29 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.