Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2013, 05:19 PM
sfitzg sfitzg is offline
Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 190
sfitzg has 10 reputation points
Default AACC Emails remain in NEW state and not delivered

I have a problem where emails are not being queued but are staying in the NEW state. I have seen this in the past where the SMTP was not not working and the email handling process crashes while checking for auto-replies before it gets to completing the email process. However this is not the case now.

Has any body seen the same problem but with a different cause?

Simon
Reply With Quote
  #2  
Old 03-01-2013, 07:05 AM
phemming phemming is offline
Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Birmingham,UK
Posts: 150
phemming has 10 reputation points
Default

Hi Simon,

two other reasons -
CMF on CCMS appears to be up but isn't
Route Point not acquired

Paul
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2013, 02:43 PM
lcontr lcontr is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
lcontr has 10 reputation points
Default

Did you check de Rules? maybe you are routing to another skillset.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-03-2013, 12:03 PM
sfitzg sfitzg is offline
Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 190
sfitzg has 10 reputation points
Default

Thanks for the replies. I should have mentioned that this issue is for a working system where the rules and services are all working normally but some external factor such as the SMTP server not being available is the problem.

Turns out there is a problem with one of the emails with the following error;
Body: [Portions of this mail may have been non-compliant with MIME standards, or had a unknown encoding, and may not have been parsed. The raw text of the mail has been saved as an attachment "RawMail.txt".]

The email is not being processed completely and is being reprocessed every polling cycle. It looks like this is being added to the New Email list every time but never delivered.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-04-2013, 12:56 PM
sfitzg sfitzg is offline
Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 190
sfitzg has 10 reputation points
Default

The next question is, when you have several hundred emails in the 'New' state and not being delivered, how do you clean them up?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-07-2013, 03:44 AM
phemming phemming is offline
Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Birmingham,UK
Posts: 150
phemming has 10 reputation points
Default

Log into AAAD as a supervisor, used to give you the option to close multiple contacts in one go
Reply With Quote
  #7  
Old 03-08-2013, 01:07 AM
sfitzg sfitzg is offline
Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 190
sfitzg has 10 reputation points
Default

Thanks Paul,

My problem initially was that when trying to pull or close the emails I got an error that it was not in an appropriate state. However when I went back in the next day to get a screenshot for Avaya, they could be closed.

Problem all solved even if not fully understood.

Simon
Reply With Quote
  #8  
Old 05-23-2016, 08:06 AM
pedrozaf pedrozaf is offline
.
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
pedrozaf has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by sfitzg View Post
Thanks for the replies. I should have mentioned that this issue is for a working system where the rules and services are all working normally but some external factor such as the SMTP server not being available is the problem.

Turns out there is a problem with one of the emails with the following error;
Body: [Portions of this mail may have been non-compliant with MIME standards, or had a unknown encoding, and may not have been parsed. The raw text of the mail has been saved as an attachment "RawMail.txt".]

The email is not being processed completely and is being reprocessed every polling cycle. It looks like this is being added to the New Email list every time but never delivered.
I have the same error and I don't know how fix, someone knows what is the meaning of this error?

Thanks
Reply With Quote
  #9  
Old 06-01-2016, 01:56 PM
mousertx mousertx is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 8
mousertx has 10 reputation points
Default

You may need to refresh the server... Not service affecting.

CCMA - Configuration
Click on CCMS and then
Server, Refresh Server
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:31 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.