Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2015, 11:34 PM
bucky101 bucky101 is offline
Brainiac
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 70
bucky101 has 11 reputation points
Default No connection to reporting generator server!

When a supervisor is generating a report, occasionally the above message will appear followed shortly by 'Re-Established connection to reporting generator server.'

Has anyone else seen this?
Is it a known issue/bug?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2015, 02:04 AM
kruegerb kruegerb is offline
Genius
.
 
Join Date: Oct 2013
Location: Stuttgart-Germany
Posts: 276
kruegerb has 12 reputation points
Default

in case of high load on the server or poor network connection between IPOCC server and client it can happen, the the response from server takes to long time and the UI shows the "no connection .." message. When respose form server arrived, reestablished message is displayed.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2015, 06:51 PM
montgb montgb is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3
montgb has 10 reputation points
Default

is there any way of extending the timer before it responds with no connection?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-07-2016, 09:49 AM
clishman clishman is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2012
Location: Bury - UK
Posts: 53
clishman has 10 reputation points
Default

I'm getting this at a couple of sites now. Is there a way to clear it by restarting a service or anything?
Reply With Quote
  #5  
Old 07-07-2016, 10:10 AM
clishman clishman is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2012
Location: Bury - UK
Posts: 53
clishman has 10 reputation points
Default

Is IPO Manager installed on the server that's having problems? Removing it just fixed ours.
Think it's a Java problem and Manager installs the wrong version of Java
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:55 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.