Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-28-2011, 07:41 AM
alindquist alindquist is offline
Whiz
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 35
alindquist has 10 reputation points
Default MM 5.2 SP upgrade

Hello everyone. I attempted to update the SP on a Modular Messaging 5.2 from SP 6 to SP 8. My login has full admin permissions, and I am able to look at and change the state of the MM services. However when I try to disable the ports for the T1, I receive and error saying that I do not have permissions to do that. The server administrator tells me that it is an Avaya issue and not a Windows issue. I do not feel comfortable about proceeding with the upgrade. Has anyone out there experienced this? Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-17-2011, 04:39 AM
abhsaxena abhsaxena is offline
Member
.
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
abhsaxena has 10 reputation points
Default

This could predominantly be an account that is being used issue. In MM we have multiple accounts like:
-- Domain Admin
-- Cust Admin
-- Service Account

Please ensure that you are using the account that is mentioned as the installer account on the MSS - Windows Domain Setup. Usually custacct works.

If you have any further questions, please log in a ticket with the Backbone support Team.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-31-2011, 09:06 PM
rhavens rhavens is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4
rhavens has 10 reputation points
Default

Look in the MSS and find the account that was used to add the MSS to the domain. Try that account for your SP installation. You know you have the correct account if you can access the SAMBA share on the MAS. In the Run window type //mss1 and press the enter key. If you can see the contents of the SAMBA share folders you have the correct account for loading your service pack.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.