Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2018, 12:18 PM
tnawar tnawar is offline
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 5
tnawar has 10 reputation points
Default Polycom Trio 8800 on IPO - not registering

Hi guys,

So I went to configure 2x Polycom conference phones on our 10.1 Avaya. IP7000 works fine and registers OK. Trio 8800 does have an issue though. I have followed the Avaya manual, even downgraded Trio to the version tested in the document. (Ref: Application Notes for Polycom® RealPresence Trio™ 8800 Conference Phone and Avaya IP Office – Issue 1.0)

The phone would not come up in the SIP monitor/registration at all. Well it comes up as per below on the main monitor: (IP changed for security purposes).
363981114mS SIP Reg/Opt Rx: phone
REGISTER sip:10.10.10.10 SIP/2.0
Via: SIP/2.0/UDP 10.10.10.99;branch=z9hG4bK5d138aa685CADF8
From: "561" <sip:561@10.10.10.10>;tag=509E09B5-4AC6E95B
To: <sip:561@10.10.10.10>
CSeq: 1 REGISTER

But nothing happens.

I can also see this:
358260382mS ERR: TLS:Fatal Error on connection Src=10.10.10.10:443 Dst=10.10.10.99:22843
358260393mS ERR: TCP Connection error 104 for Src=10.10.10.10:443 Dst=10.10.10.99:22843

Again, IP700 works fine. I do have communication set to UDP only so not sure where TLS is coming from.

Any ideas? I may be missing something obvious?

Thanks,
Tom
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2018, 03:00 AM
tnawar tnawar is offline
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 5
tnawar has 10 reputation points
Default

User from tek tips suggested to fill in DOMAIN field under authentication with the server address. This worked and the phone registered but I do not have audio on incoming / outgoing calls now.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2018, 03:26 AM
tnawar tnawar is offline
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 5
tnawar has 10 reputation points
Default

Fixed it with update to the latest firmware. Thanks all.

Just need to figure out digits pattern now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:07 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.