Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Mobile Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2012, 05:21 PM
antonioandres antonioandres is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
antonioandres has 10 reputation points
Unhappy issues login to the OneXmobile Android App

Hi Guys,

I have an Android (Moto Atrix2) and trying to login to the OneXmobile app from the Play Store (previous Android App Store), but login with my credentials I am getting login failed. Log info below: (I have taken out from the logs my user name and OneXmob server address just for security purposes)

D/oneXApp (18830): Avaya one-X Mobile 6.1 is starting
D/oneXApp (18830): Logging level is set to 3
D/oneXApp (18830): oneXApp:Application locale set to English (United States)
D/oneXApp (18830): oneXApp:initEngine:st
D/oneXApp (18830): en:Avaya one-X Mobile 6.1 is starting
D/oneXApp (18830): en: Engine:init
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:ClientActivityMonitor: ctor(): idleVal=240000
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:Init req and response handler
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:LoginHandler:Create login worker:Init
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:*Waiting for Login req..
D/oneXApp (18830): VM:VM dir =/mnt/sdcard/Android/data/com.avaya.android.onex/files/voicemails
D/oneXApp (18830): en:Engine init complete
D/oneXApp (18830): HomeA:Home:: onCreate()
D/oneXApp (18830): HomeA:UserSettings not set in preferences!
D/oneXApp (18830): prefs:LoginPreferenceSet: false
D/oneXApp (18830): prefs:LoginPreferenceSet: false
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:HomeActivity: onDestroy()
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:SetLoginInfo: ----------- LoginInfo Start----------
D/oneXApp (18830): HostName = _______
D/oneXApp (18830): Port = 7777
D/oneXApp (18830): userName = ______
D/oneXApp (18830): Password = *****
D/oneXApp (18830): UseSsl = true
D/oneXApp (18830): ----------- LoginInfo End----------
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:runLoginWorkflow: ST
D/oneXApp (18830): loginWk:runLogin: ______ ssl on user: ______
D/oneXApp (18830): oneXApp:T: getLastKnownSessionId():
D/oneXApp (18830): loginWk:createSocket failed java.net.SocketTimeoutException: Connection timed out
D/oneXApp (18830): en:Login Failed: CANNOT_CONNECT retry:false
D/oneXApp (18830): LoginA:loginFinished: CANNOT_CONNECT
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:*Waiting for Login req..
D/oneXApp (18830): oneXApp:T:getLogEmailSubject: Android: Avaya... Error Logs
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2012, 11:22 AM
mishra6's Avatar
mishra6 mishra6 is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pune, India
Posts: 19
mishra6 has 10 reputation points
Default

Please paste the Host file entries of the CES server?
Are you using ONe-X CES standalone or with handset server?
If yes, then would need the host file entry of both...

Also send the output of the following:

netstat -nan | grep 7777
Reply With Quote
  #3  
Old 10-10-2012, 12:58 AM
yraja yraja is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
yraja has 10 reputation points
Default

Hi, i m also facing the issue. can you tell me the solution.

Host entry file..
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
172.18.1.208 x.com
::1 localhost6.localdomain6 localhost6

OUTPUT:
[root@IDFC-CHN-CES AppServer_Shared]# netstat -n | grep 7777
tcp 0 0 ::ffff:172.18.1.208:7777 ::ffff:223.190.172.12:48888 ESTABLISHED

Last edited by yraja; 10-10-2012 at 01:00 AM. Reason: File missed
Reply With Quote
  #4  
Old 10-10-2012, 01:07 AM
mishra6's Avatar
mishra6 mishra6 is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pune, India
Posts: 19
mishra6 has 10 reputation points
Default

@YRaja,

Your problem does not appear to be with the host file.
What error Message do you get on the android App.

You can also try Service handset_server restart

And check the Logs under

/opt/avaya/HandsetServer/Logs/hs_service.log


This will hold info on any errors related to the server side.

However having said that we need to be able to see in the logs that port is being assigned to the correct FQDN. If this is correct then problem is somewhere else.
OneXCES61.avaya.com:7777

It would also be good to know the CES version you are on?
Have you tested with iPhone if it works?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:39 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.