Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Telephones, Adjuncts, and Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2012, 03:53 PM
tmmoore1234 tmmoore1234 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Hermitage, TN, near Nashville.
Posts: 2
tmmoore1234 has 10 reputation points
Question 2420 digital sets

2420 Digital sets display goes blank, led's go off, loss of voice however if press call-appearance button, the call reestablishes. Distant user is unaware of the issue.
At times (as described by customer), an unused set appears to reset on it's own (volume defaults to 50%). Message Trace of this does not show any reset and no message updates for the display or led's however the user reports they go off and (several seconds later) come back on. No errors in the Error Log.
Basically, the user experiences this however no switch data supports that it happened. Six different users on 3 different TN2224 CP boards (HW01/FW001, 02/FW01, and 08/FW15). Boards have 15, 8, and 24 ports translated.
Set firmware is HWV-1, FWV-4 (will be upgraded to FWV-6 soon). Very intermittent (1-2 times/month total).
Customer says circuit packs and sets all replaced. Set location now in new building (old bldg location was using MCC, new location is using G650) but the problem followed. S8700, R12.2.0.111.4.

8-27-2019-I ultimately found that the customer had several bad sets that were doing this. An interesting thing I found while trouble shooting this however is that digital station sets can be disconnected from their circuit pack for several seconds, reconnected and even though their display (think led’s as well) do not update, the user will still be connected to the same timeslots and can continue with their conversation.BOTTOM LINE, the sets themselves (being defective) were momentarily dropping the line and then reconnecting however when reconnected, none of the display or led’s were updated UNTIL a button (line button or HOLD) was pressed.The voice portion of the call was only be lost for however long the disconnect lasted (again, I could disconnect the set for 5-20 seconds and when reconnected was able to continue to talk).MST confirmed all this as well.

Last edited by tmmoore1234; 08-27-2019 at 09:51 AM. Reason: updated information
Reply With Quote
Reply

Tags
2420, set dead, set resets, volume defaults

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:42 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.