Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2012, 11:58 PM
aapawan123 aapawan123 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
aapawan123 has 10 reputation points
Default AMS (Linux) Issue with maspatch

Hello. I have installed AMS in Linux. I am able to access EM. Copied QFEs to /opt/avaya/ma/MAS/qfe folder and then ran 'maspatch list all'. I did not get the expected result. It did not list QFE files and provided status of QFE. The 'QFEFiles.png' screen shots attached for list of files. The MasPatchResult.png is the result after the 'maspatch list all'. The PostMaspatch.jpg is the list of files in /opt/avaya/ma/qfe folder. The *.zip.dir were created by 'maspatch'.

Any idea as to what could be preventing from maspatch to list and identify all QFEs? I appreciate help.

QFEFiles.png

MaspatchResult.png

PostMaspatchExe.jpg
Reply With Quote
  #2  
Old 06-17-2012, 03:43 AM
sfitzg sfitzg is offline
Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 190
sfitzg has 10 reputation points
Default

Hi Alan,

The only time I have seen this is when you don't have the latest version of MAS installed. To apply the latest patches you need to have the MAS installed from the install software directory of the SP5 install media. Check you have the .466 version of MAS installed to apply these QFE patches.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-17-2012, 04:43 AM
stphnwd's Avatar
stphnwd stphnwd is offline
Brainiac
.
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 52
stphnwd has 10 reputation points
Default

Agreed. Most likely your version of the AMS is not the same as the patch version.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:27 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.