Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-05-2015, 12:11 PM
corcionesam corcionesam is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
corcionesam has 10 reputation points
Default Passwords

I have an IPOffice running 8.1(91) that has 160 phones (9508) and VM Pro, and suddenly people are having trouble with VM passwords.. they set them up, and in 24 hours they are gone... and have to set them up again? I have done this from the phone too. and when I do it and go look at the Manager screen, the password is not populated?

anybody?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-05-2015, 12:37 PM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

How many computers there have the Manager software on them? I've seen places where someone keeps a copy open with the same config, and it never gets closed. Then people do things like change their voicemail passwords, enable DND, forwarding, then that one person with the config open changes one thing and merges the config, then everything is back exactly how it was when the config was last saved. Sounds like that might be happening here.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2015, 08:27 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default

Have you installed a service pack?
Sometimes security features will be switched on in service packs.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-13-2015, 01:30 AM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 557
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

No. As per the first answer this is the classic somebody keeping the configuration they download from the system open in IP Office Manager and then sending it back, overwriting any users made changes that occurred in the interim.

IP Office Manager is not a live editor. It takes a snap-shot of the full configuration which you then edit.

This is a pretty common problem on new sites where the installer is frantically trying to make changes whilst simultaneously all the new users are playing with their new phones/mailboxes/etc.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:26 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.