Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2011, 09:48 PM
unitysso unitysso is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2011
Location: Vancouver
Posts: 11
unitysso has 10 reputation points
Angry S8800 MBT System Platform R5.2 Failover

I have just installed S8800 HA MBT R5.2 and had failover configured and working. After a couple software upgrades we cannot get failover to start. In selecting to start failover the server tells me it is going to reset, (which it previouly did prior to the upgrades) but now it tells me it is restarting but it never does and the server continues to work and never resets (basically nothing happens). My next step I think would be to remove failover, reconfigure it and then try a restart again. I am having issues with AVAYA getting access with SAL and as this is a call center I don't want to reset and play with the system until I can be sure. Has any one had issues with getting failover to start and perhaps what experiences you have had. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2011, 09:37 AM
unitysso unitysso is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2011
Location: Vancouver
Posts: 11
unitysso has 10 reputation points
Smile S8800 MBT System Platform R5.2 Failover

I resolved the issue with a patch to system platform. The AVAYA documentation on the install process was not correct, so we re-installed System Platform on the failover server, installed the latest patch. Then patched the active server, deleted the failover, added failover, and started failover. The template was then copied over and all is good.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-02-2011, 04:25 PM
richardwallot richardwallot is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Dallas Texas
Posts: 6
richardwallot has 10 reputation points
Default

How long did it take for the failover to actually activate?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:45 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.