Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2016, 10:44 AM
marti1210 marti1210 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 11
marti1210 has 10 reputation points
Default IVR is not working

Hi,

I have created a topic, with a Task Flow with a Start >> Announcement Script (1 annoucement) >> IVR Script >> Announcement Script (1 annoucement) >> Drop.

Then in the IVR Script I have a Start >> Announcement >> End.

I make a call to the topic and I get the first announcemnt from the Task Flow and the last announcement from the Task Flow, but no the one from the IVR Script. So the Flow is ok with the part of the Task Flow but the IVR Script do nothing except send the call back to the Task Flow.
I tryed a lot of actions in the IVR Script, like Annocument plus DTMF, Call, Drop, Consultation,...and only worked the Drop and Consultation actions, so it means it establish the connection with IVR Script but it doesn't do some actions.
Does it happened to somebody?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-17-2016, 08:39 AM
kgerhold217 kgerhold217 is offline
Brainiac
 
Join Date: May 2014
Posts: 69
kgerhold217 has 10 reputation points
Default Something to look at.

I know this may be a stupid answer, but I have missed this before. This you assign the IVR to the IVR script. This can cause this issue. Something to check.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2016, 09:28 AM
marti1210 marti1210 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 11
marti1210 has 10 reputation points
Default Yes I did

Hi,
Thanks for the answer.
Yes, my IVR Script is assigned in the Announcement Script (1 annoucement) of the Task Flow. And I see that with some actions it works, like the drop. When I select the drop action in the IVR Script it is executed no matter what is after in the Task Flow.
It looks like the problem is related to the Speech actions.
By the way I have installed the critical patch.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-18-2016, 01:23 AM
zgti zgti is offline
Whiz
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 44
zgti has 10 reputation points
Default

Hi, are you using the correct path for the annoucement files on the IVR-server?
When the ivr script cannot find the wav files, it just continues in the flow without playing the text.
You should be able to see this in the Ttrace - IVR.

Regards, Peter
Reply With Quote
  #5  
Old 02-18-2016, 03:43 AM
marti1210 marti1210 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 11
marti1210 has 10 reputation points
Default Ivr

Yes, I have all the announcements in the right path. I mean I have then in the path used by Task Flow to play the announcement, and in the Task Flow works ok, but in the IVR Editor with the same path and the same announcement is not working.
I have taken a look of the TTrace but I don't see how the logs are showing step by step the flow of the IVR. What filter should I follow to see it?
Reply With Quote
  #6  
Old 02-18-2016, 04:08 AM
zgti zgti is offline
Whiz
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 44
zgti has 10 reputation points
Default

Hi, this should be the path:C:\ProgramData\Avaya\IP Office Contact Center\VoiceControl\work\Announcements
If you want to use another path you need to use an UNC folder name.

In IPOCC TTrace, you should see something like this:

I7771a 13:02:22.139 VC_VUS [0x00002E54] --- VUS_PlayFile::startPlay FileName: 2233.wav
I7773a 13:02:22.146 VC_VUS [0x00002E54] VUS_Element::ElemText(Geen tekst,test geen tekst,0xB2CC0022,0,0x1E45FC)::run(0xE8B1C556110102 00)ERROR errror=9101 file not found
Reply With Quote
  #7  
Old 02-18-2016, 05:32 AM
marti1210 marti1210 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 11
marti1210 has 10 reputation points
Default Solution

Zgti,

many thanks for your help.
I don't know what was the issue generating this problem, but I just reinstalled IPOCC and now is working ok.
I have them in 2 virtual machines, and the previous is not working, but the new one is working ok.
Probably it was some problem during the installation, I suppose.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:51 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.