Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2014, 02:02 PM
lgarciayepes lgarciayepes is offline
Member
.
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
lgarciayepes has 10 reputation points
Default OA Reports

Hello

We are running IC 7.3. When trying to run OA reports, we get this error:

Quote:
basic: error: no JNv2342 in java.library.path.
java.lang.UnsatisfiedLinkError: no JNv2342 in java.library.path
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source)
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source)
at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source)
at vdi.In3D.Root.loadLibrary(Root.java:79)
at com.avaya.cc.reports.client.In3DLoader.<init>(In3D Loader.java:42)
at com.avaya.cc.reports.reports1.set1.rtagtperf.apple t.RTAgtPerfApplet.<clinit>(RTAgtPerfApplet.java:33 1)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unk nown Source)
at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionR unnable.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Exception: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no JNv2342 in java.library.path
Ignored exception: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no JNv2342 in java.library.path
So, easy enough, we are missing a library. However, we can't find it anywhere. We believe it is inside
Quote:
In3d.jar
which we can't find either. Does anybody have a working copy of a workstation able to run OA reports and that could share that jar with us?

Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2014, 02:46 PM
safona safona is offline
Hot Shot
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 10
safona has 10 reputation points
Default

what is your java version? you should use 1.6_07 or 1.6._10
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2014, 08:19 AM
lgarciayepes lgarciayepes is offline
Member
.
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
lgarciayepes has 10 reputation points
Default

Hi, it is 1.6._10... also tried with 1.6_07 but got same results.

Thanks for replying
Reply With Quote
  #4  
Old 04-02-2015, 05:48 AM
zharka zharka is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
zharka has 10 reputation points
Default

I have the same issue. Does anybody know how to resolve it?
Reply With Quote
Reply

Tags
ic7.3, in3d.jar, operation analist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:28 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.