Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Enterprise PBX Communications Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2014, 11:12 AM
omarcamacho7 omarcamacho7 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
omarcamacho7 has 10 reputation points
Default cannot access avaya s8300 utility server authentication failure

I can not access the utility server on a s 8300 installed on a g450. The system is 6.3. I can access cdom, and all other web pages except the utility server
Reply With Quote
  #2  
Old 02-20-2014, 03:24 AM
svdi svdi is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
svdi has 10 reputation points
Default

Hi,

Have you managed to solve this problem?
I'm having the same issue

Best Regards
Reply With Quote
  #3  
Old 02-20-2014, 12:04 PM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Genius
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 388
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

I've had this problem. The /etc/ldap.conf file gets filled with duplicate entries when the server reboots and this eventually breaks logins. Removing the bad file entries requires root permissions which Avaya irritatingly reserves only for themselves.

I was told at the time that a forthcoming service pack would fix the issue. Try installing the latest service pack. Avaya doesn't list Utility Server SPs on the support site for some unknown reason, so you'll have to go digging through PLDS to find it.

Fix your support site, Avaya.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:56 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.