Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2010, 10:32 AM
justinw justinw is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Utah
Posts: 2
justinw has 10 reputation points
Default MM 5.1 Digit Decoding/Recognition Problem

I have MM 5.1 with MSS and 2 MAS's, all on 8730 servers, with QSIG integration.

One MAS (yes, only one of them) will not decode digits from IP phones or Callmasters. The digit entry does not show up when watching traces. It's like you're not dialing anything. When you call and get the other server, no problems. Both servers use the same trunk group and signalling group. I have swapped the DS1 card in the PBX for the offending server, no change.

Anyone have any ideas?

Last edited by justinw; 09-01-2010 at 11:00 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2010, 07:23 PM
dszabo dszabo is offline
Member
.
 
Join Date: Jul 2010
Location: Sydney AU
Posts: 7
dszabo has 10 reputation points
Default

are the DS1's in different port networks?

Are the MedPro/Crossfire cards in the other PN ok?

try a trace with the /q option - see if CM can recognise you pressing the keys.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2010, 06:58 AM
ppenugonda ppenugonda is offline
Member
.
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
ppenugonda has 10 reputation points
Default Reply

Hi Justin,

Please raise a ticket with Modular Messaging or Switch backbone to troubleshoot this issue.

It is very difficult to determine what's going on when 1 MAS can decode digits and the other can't.

Thank you!
__________________
Regards,

Priya
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:06 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.