Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   User unable to go "Ready" in AAAD (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=6573)

jacks196 06-05-2015 01:38 AM

User unable to go "Ready" in AAAD
 
We have a new user in AACC, if the user is assigned "Voice" and / or "OpenQ" contact types then all is fine, however, if we then add either "Email" or "Outbound" contact types, once the user has logged into AAAD, the drop-down menu is then greyed out which means they are unable to go "Ready" or "Logoff" etc...

We have deleted the users AACC account and the problem still exists.

Anybody any thoughts?

Ashley

dupl7 06-05-2015 03:28 AM

go Ready in AAAD
 
Hi,

Are you licensed for E-Mail and Outbound...Also have you tested with adding only E-Mail or only outbound and see if one the them is actually causing the issue

jacks196 06-05-2015 05:59 AM

Hi there,

Yes licensed for both and all other users are unaffected, only this new starter has the problem. Adding either Email or Outbound causes the issue.

vary1 07-06-2015 09:26 AM

We had similer issue when moving between contact types. The culprit turned out to be the multiplicity. Our outbound agents are using the POM and when they are set up they defaulted to no multiplicity. when they are changed back they stay that way, and the agents do not behave correctly.


All times are GMT -7. The time now is 03:43 PM.