Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Office Contact Center (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Wallboard (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=12059)

jtarjanyi 10-11-2016 02:26 AM

Wallboard
 
Hello,

My customer would like more sophisticated data on wallboard. They have 2x 9 skill and we need topic statistics (Answared, Lost, and waiting calls).
I start build wallboard with Single level Monitor table with topic's statistic. It give the right data, but we need ONLY the total lines, because calls can be split into to main group, and both has 9 skill. From reporting prospective we need separated historical report for the 2x 9 skill, so calls are slpited 2x 9 topic.

http://i.imgur.com/g3SMG9a.png

Unfortunately to show 2x 9 topic on the wallboard is not a good idea, because of the too much data, so the customer just want to see summarized data for the 2 main group (P_Skills 1-9; U_Skills 1-9). I did not find any way to do that.

Alternatively: Is there any way to reach the raw data from wallboardbroker ? If yes we can create own wallboard solution, and create own calculation.

smackintosh 10-12-2016 02:29 AM

1 Attachment(s)
Unfortunately there is currently no way to show only the total row on the table.

There are web services exposed in the broker and Tomcat WSC but these are not supported for external use in current releases.

I tried to reduce the height of the table in manual layout and then scroll down so that only the total row was visible and this was retained when the table updated, but not after loading the board again, the scroll position reverted to the top. This may be a workaround if you are prepared to set the scroll position after load.

Regards,
Stuart

jtarjanyi 10-12-2016 02:51 AM

Quote:

Originally Posted by smackintosh (Post 28626)
Unfortunately there is currently no way to show only the total row on the table.

There are web services exposed in the broker and Tomcat WSC but these are not supported for external use in current releases.

I tried to reduce the height of the table in manual layout and then scroll down so that only the total row was visible and this was retained when the table updated, but not after loading the board again, the scroll position reverted to the top. This may be a workaround if you are prepared to set the scroll position after load.

Regards,
Stuart

Yes I have tried this workaround, unfortunately it not keep that state. It is changing during the day always, so it is very frustrating and useless :(

smackintosh 10-12-2016 02:56 AM

Understood. If you raise via the official support channels it may be something we can address in the future.
Regards,
Stuart

jtarjanyi 10-12-2016 02:57 AM

Quote:

Originally Posted by smackintosh (Post 28629)
Understood. If you raise via the official support channels it may be something we can address in the future.
Regards,
Stuart

Thanks for suggestion, I will try it.

Regards
Janos


All times are GMT -7. The time now is 12:59 PM.