Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Small and Medium Business Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   IPO Remote Access Dialing (DISA) (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=3934)

jackzainul 11-22-2013 06:44 PM

IPO Remote Access Dialing (DISA)
 
Hi, Any idea on how to configure remote access dialing (DISA) on Avaya IPO? Or can we use the VM Pro?

furrerm 11-23-2013 04:03 PM

Voice Mail Pro can do that. Or you can set up Mobility and FNE codes which make it easier.

jackzainul 11-26-2013 11:59 PM

any idea how to set at vm pro or FNE?

jackzainul 11-27-2013 12:09 AM

any idea how it is set up in VM pro?

furrerm 12-02-2013 06:05 AM

http://marketingtools.avaya.com/know...ll_control.htm

You will need Avaya SSO login, but info there.

herna77 06-02-2014 03:09 PM

Mobile Call Control DISA
 
IP Office Technical Bulletin 97

Page 15



greetings and good luck!!!!!


All times are GMT -7. The time now is 11:57 PM.