Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Proactive Contact 4.2.0 real time record selection problem (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=1795)

serhatitu 06-06-2012 11:59 PM

Proactive Contact 4.2.0 real time record selection problem
 
Hello,
We are using (Avaya Proactive Contact 4.2.0) in our company.

We have a problem in real time record selection because of infinity job name.
For example in the morning we have selected 455 record and have started the job.
Two hours later we have get 50 new records. I want to update record selection and I do not want to stop my running job.

Here are our update codes:
1 go lists
2 cd app_list971.app
3 hosttopds app_list971
This way we can succesfully update records without stoppping infinity971 job.

But I want to change my job name. Because there are 6 jobs(infinity971,972,973,974,975,996) and sometimes agents logs in to wrong job.
When I changes job name(For example: infinity971->IPTAL) I could not update records without stopping running job.

Can you help me?

Thanks for your help

dmecin 08-22-2012 05:50 AM

There is no such possibility to change the infinity* job name without loosing its character.. unfortunately.
4.2 got realtime record selection only on infinity jobs - 5.0 is able to perform selection on plain outbnd jobs

serhatitu 09-07-2012 07:59 AM

thanks
its unreasonable :(


All times are GMT -7. The time now is 06:52 AM.