Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2012, 01:45 AM
hedgesd hedgesd is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
hedgesd has 10 reputation points
Default AACC 6.2 new install problem

Just installing a new system and have come across a problem with the webservices check. Have been installing it using the mission critical guide literally following it step by step. It work on our lab system but not on this production system and i followed the same guide.

http://<servername>/supportutil/testwebservices.asp

Out of all of the tests on there, there is a single red line which is for the entry called SOAPICERtdService.

Everything else shows as green.

Any ideas as not finding anything on it so far.

The server is fully service pack and patched with latest patches from avaya.

The OS is 2k8 sp1 with no additional updates.
Attached Images
File Type: jpg webservices test 2.JPG (13.4 KB, 10 views)
File Type: jpg webservices test 1.JPG (22.1 KB, 8 views)

Last edited by hedgesd; 08-17-2012 at 01:50 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2012, 06:15 AM
iainb1977 iainb1977 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
iainb1977 has 10 reputation points
Default

Check that the IceRtd service is running if not start it however if it is restart the service and re-run the asp page

You could just reboot the server also

Check that the CCMA is patched up to date as well
Reply With Quote
  #3  
Old 08-30-2012, 09:38 AM
hedgesd hedgesd is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
hedgesd has 10 reputation points
Default

sorted it, that particular service needs everything up and running and hadn't got that far with the licensing whereas all the others on the test page were fine.

Once licensed and up and running it went green.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:41 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.