Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-08-2021, 07:01 PM
foste170 foste170 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 1
foste170 has 10 reputation points
Default NO VoiceMail using DID Numbers and No AutoAttendant

When calling an inbound DID and then hitting either a voicemail box or an auto attendant I get no response, no sound at all, the call stays connected. All other SIP traffic seems to work just not when calling inbound to a DID. I have a dedicated SIP Trunk Line brought into the building provided by our Vendor using LAN2. LAN1 has Voicemail Pro and Handsets on it and works fine internally.

Here is the Logs from DbgViewer. The first line is concerning any ideas on how to make it find the correct session?

05/02 07:12:00.742 vmprov5s (09,3) bf4, ee4: VMServer::ProcessReceiveBuffer: Received request for a call with session 0000006c, however that call does not exist (received "VMMESSAGE_SEQ VMMESSAGE_SEQ, seq=00000039 - VMMESSAGE_UTF8HELD Session=0000006c, Seq=0, length=199" from 10.3.23.2:4098)


I haven't been able to find any documentation to help trace the source of the problem. Any help would be appretiated.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2021, 05:53 AM
hanlo4 hanlo4 is offline
Hot Shot
 
Join Date: May 2020
Location: Altoona, PA
Posts: 22
hanlo4 has 10 reputation points
Default

Have you verified where the call was going via system status. Does the voicemail module have audio?

What if you change the incoming call route to a group or user does it work?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:24 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.