Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2011, 09:09 AM
saide saide is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
saide has 10 reputation points
Default One-X 2.5 issue

I have One-X desktop installed on a test PC. I was able to log in using the user credentials i have created. I have configured the station as desk phone mode as per the manual. My problem is everytime I log in I get a busy signal. Once I release the call busy signal I am logged in ok. Also Everytime I change my aux mode from ex default to break or lunch again busy signal. Its like One-x is making a call everytime I login or change to an aux mode. I couldn't find anything about this in the troubleshooting guide. Please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2011, 07:50 PM
hongc hongc is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 20
hongc has 10 reputation points
Default

I am on this one, let me get back to you today or tomorrow.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2011, 08:00 AM
aa1 aa1 is offline
Guru
.
 
Join Date: Feb 2010
Location: Budapest - Hungary
Posts: 185
aa1 has 24 reputation pointsaa1 has 24 reputation points
Default One-X 2.5 issue

Do you have a "release" button administered?
Arbi
Reply With Quote
  #4  
Old 11-15-2011, 01:13 AM
hongc hongc is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 20
hongc has 10 reputation points
Default

I do apologize for not being able to respond as said, I was totally stuck on a call on last Saturday.

Thanks Arbi to jump in, all yours now.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-17-2011, 08:29 AM
saide saide is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
saide has 10 reputation points
Default

I really appreciate you guys taking the time to help me.

Yes, I have the release button configured on the Station along with aux-work, auto-in/manual-in and after-call.

Let me know if you have any other questions.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:36 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.