Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2014, 04:20 AM
pantonsteve pantonsteve is offline
Hot Shot
 
Join Date: Aug 2011
Location: New York
Posts: 16
pantonsteve has 10 reputation points
Default System Manager 6.3

I have been having this issue since 6.1 and was hoping it would be fix by now. About once every 30 or so days I am unable to login to System Manager. I get the authentication service is unavailable. I then login to system platform to see the SMGR application in a starting state. Stopping and starting does not resolve. I have to reboot the SMGR virtual machine.

Is anyone else having this issue and/or identify what is causing the issue? Any fix available?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2014, 04:48 AM
bsreddy bsreddy is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 14
bsreddy has 10 reputation points
Default

Hi,

I do not know if a permanent fix is available yet but I found a less service impacting impacting fix. You do not need to reboot the entire SMGR VM for resolving the problem when it comes. You can resolve the problem by just restarting the "cnd" service.

Check the following article. It contains more detailed information on how to check the status and how to restart this service.
https://support.avaya.com/kb/index?p...&id=SOLN240601

*If problem keeps returning even after that, i would suggest that you engage the Avaya backbone team indicating the problem keeps returning. They will be able to help fix this issue permanently.

Best Regards,
Sashi
Reply With Quote
  #3  
Old 04-25-2014, 09:51 AM
pantonsteve pantonsteve is offline
Hot Shot
 
Join Date: Aug 2011
Location: New York
Posts: 16
pantonsteve has 10 reputation points
Default

Thanks bsreddy. I will give that a try
Reply With Quote
  #4  
Old 02-27-2020, 07:01 AM
ejerem ejerem is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
ejerem has 10 reputation points
Default

Thank you very much



Quote:
Originally Posted by bsreddy View Post
Hi,

I do not know if a permanent fix is available yet but I found a less service impacting impacting fix. You do not need to reboot the entire SMGR VM for resolving the problem when it comes. You can resolve the problem by just restarting the "cnd" service.

Check the following article. It contains more detailed information on how to check the status and how to restart this service.
https://support.avaya.com/kb/index?p...&id=SOLN240601

*If problem keeps returning even after that, i would suggest that you engage the Avaya backbone team indicating the problem keeps returning. They will be able to help fix this issue permanently.

Best Regards,
Sashi
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:01 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.