Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-25-2010, 08:00 AM
dsw32000 dsw32000 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
dsw32000 has 10 reputation points
Default Norstar config password is changed, cant reset system

How do I reset a norstar MICS if the config password has been changed and don't know what it is. In order to do a startup, I need the config password.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2010, 09:05 AM
danlollo danlollo is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
danlollo has 10 reputation points
Default

You would have to call in a case to support, and we can walk you through the process of recovering the password over the phone.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2010, 02:48 AM
mshete's Avatar
mshete mshete is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 19
mshete has 10 reputation points
Default Norstar config password is changed, cant reset system

Please find the procedure to reset the password.

From a programmable phone Press:


Feature ** DEBUG (33284)
Password: 814200

NEXT until MEMORY DUMP
PRESS SHOW
enter address C01CEA


PRESS NEXT to read the first 4 digits of the password
display will read address: XXXX XXXX
PRESS NEXT


read remaining digits: XXXX XXXX
Example: 0206 0603 then 0404 0F0F
This config password would be 266344 (CONFIG).

Hope this helps.

- Deepak Jangid
Reply With Quote
  #4  
Old 08-17-2011, 12:16 PM
kannus kannus is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
kannus has 10 reputation points
Default

password 814200 does nothing on my CICS lab system...are there certain passwords depending on the release or system type?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2011, 02:04 PM
nbaxan nbaxan is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
nbaxan has 10 reputation points
Default

You can either take the MICS or CICS cabinet apart and short out the capacitor on the motherboard or use Norstar Remote Utilities - Browser Tool and connect with a RAD to view the CONFIG password.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:57 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.