Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Why does CTI app lose Connectivity to AES? (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=11463)

ley1 05-13-2016 10:36 AM

Why does CTI app lose Connectivity to AES?
 
We have a third party custom CTI application that uses AES. I frequently (at least once a week) have to start and stop the services on the CTI application, as it has started to receive garbage from the AES. The developer says there is an issue with the AES losing it's connecting to the CTI application and not being able to "re-establish" the link. He ways it is an issue on the AES side. I have always experience many problems with AES connections on this, as well as other applications. Does anyone else experience this "flakiness" with AES? Is there truly a problem with AES here? Is it something Avaya is working to correct? My multi-billion dollar call center is frantic that at least one morning every week they come in and their custom application is down. Help!

dupl7 05-19-2016 07:15 AM

AES Link
 
Hi,

What Version of AES are you using...What version of CM are you using
What is the link connectivity between CM and AES (LAN or WAN)

Have you checked the log file to see if it is only the CTI app that loses connectivity or does AES lose connectivity to CM..?

tcanla 03-29-2017 11:29 AM

If ever you're looking for another CTI solution, you should check out Tenfold. We've been using it for at least a year now and so far we haven't had any problems. They provide useful features as well. Here's their website - www.tenfold.com/integrations/


All times are GMT -7. The time now is 10:59 AM.