Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2013, 08:54 AM
gibbo16 gibbo16 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 4
gibbo16 has 10 reputation points
Default SIP Line between software versions IP Office

Hi

Can I build a SIP line between IP office versions and route incoming calls down the line?

We have Version 5.0 on our main SCN systems, and the cannot be upgraded without upgrading hardware.

Verizon says they need at least version 6.0.

Can we install a 6.0 or above system to accept the SIP trunks and build incoming call routes to systems at our sites?

What will not work?

If you have done this before we may be interested on a contract for support etc.

Ashley
Reply With Quote
  #2  
Old 12-16-2013, 09:43 AM
nirmalsi nirmalsi is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 10
nirmalsi has 10 reputation points
Default

Hi Ashley,
From what I understand this is the setup :-
IPO1(5.0)----------SIP--->-----------IPO2(6.0 +)---ITSP--->---------------->VERIZON

May I recommend posting this question on our Avaya Sales portal as they may be able to provide what interop testing has been done between 5.0 and 6.0 software release or provide another solution which might help.
https://avaya.my.salesforce.com/apex...0000000LXXMAA4

Thanks,
Nirmal
Reply With Quote
  #3  
Old 12-17-2013, 05:42 AM
gibbo16 gibbo16 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 4
gibbo16 has 10 reputation points
Default

I cannot get into the sales portal, what is the link?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-18-2013, 04:42 PM
nirmalsi nirmalsi is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 10
nirmalsi has 10 reputation points
Default

https://atac.avaya.com/Technicenter.asp
Reply With Quote
  #5  
Old 12-20-2013, 07:04 AM
furrerm furrerm is offline
Guru
.
 
Join Date: Nov 2010
Location: WI
Posts: 191
furrerm has 13 reputation pointsfurrerm has 13 reputation points
Default

I would just do a straight (non SCN ) trunk between the systems... THen your SIP to the provider
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:09 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.